Koje kladionice imaju najbolju livestream ponudu?

Nema ničeg boljeg kada se zavalite u svoju fotelju i gledate neku omiljenu utakmicu. Ukoliko imate i koje hladno pivo pa to je džekpot. Još bolje je kada je ta utakmica neka sa Vašeg tiketa, tj. koju ste odigrali jer je tada draž vrhunska.

Mnogi ljudi ne vole da prate svoje tikete i gledaju mečeve u zagušljivim i punim kladionicama i zato biraju da to isto čine iz svog doma. Na kraju krajeva zato je i internet klađenje i doživelo svoju ekspanziju. Možda to nije glavni razlog, ali jedan on najbitnijih to jeste. Postoje i mnogi drugi, a među njima se izdvaja uživo klađenje.

Mnoge kladionice su shvatile je da bolje da one same imaju pokrivenost mečeva nego da zavise od operatera koji imaju prava na prenose ili od nekih drugih faktora, i zbog toga su na svojim sajtovima uveli live streaming opciju, tj., prenose određenog broja događaja.

Kladionice sa live streamingom

To im stavlja u mnogo bolju poziciju na tržištu jer imaju adut kojim mogu da privuku veliki broj igrača, koji će zbog ovih pogodnosti želeti da se klade kod tih brendova. Mnogi od njih su se potrudili da razgranaju live stream ponudu i da ubace što više mečeva, i tako prošire svoju ponudu i potencijalnu zaradu. Tako smo došli do toga da pojedine svetski poznate klade imaju veći broj uživo prenosa nego bilo koji TV operater.

U narednih par redova ćemo pomenuti koje su to kladionice kod nas i u svetu.

Bet 365

Oni su broj jedan u ovom pogledu, jer im su im prenosi i generalno uživo klađenje vrhunski odrađeni. Maltene sve važnije i bitnije utakmice u bilo kom takmičenju su pokrivene, i uz to grafika koja Vam je na raspolaganju je u svakom pogledu izuzetna.

bet365

Ekstremno funkcionalna, ne ometa gledanje prenosa, vrlo pregledna bez obzira da li su u pitanju kvote ili statistika. Da bi ste imali pristup uživo prenosima na Bet 365 kladi morate da imate neki minimalan iznos sredstava na Vašem računu tipa dva dolara ili evro. Kada to ispunite lako ćete pristupiti mnoštvu sportskih događaja širom sveta.

1Xbet

Sajt na kome možete naći neke neverovatne fudbalske i košarkaške mečeve. Kada kažemo neverovatne, mislimo na Peruansku drugu ligu, ili nižu ligu Rusije koja se igra bukvalno pored autoputa. Naravno, oni nisu samo ograničeni na ova dva sporta već ih ima još gomila. Iako bi neko rekao da im je interfejs malo manje profesionalan od drugih visokoprofilnih brendova, pre ćemo reći da je uprošćen ali vrlo funkcionalan.

1xbet

William Hill

Najpoznatiji kladioničarski brend na svetu. To je makar opštepoznata stvar. Upravo zbog toga je njihova reputacija konstanto na ispitu, i svakoj oblasti poslovanja moraju da budu perfektni. Upravo zato imaju jednu od najboljih ponuda kada su u pitanju prenosi na sajtu.

william hill

Za razliku od prethodnih rivala oni su malo više skoncentrisani na Ujedinjeno Kraljevstvo i zemlje Komonvelta, jer je ipak to njihovo dvorište i mnoštvo tradicionalnih sportova koje UK poštuje ima najjače uporište u istim zemljama. Tako da ako želite dobar ragbi, konjički sport, pikado, kriket to je pravo mesto za Vas. Naravno fudbal nećemo mnogo da pominjemo.

U Srbiji je kod pitanja uživo prenosa najbolji po nekoj našoj proceni Mozzart koji pokriva veliki broj događaja, i tu posebno akcentujemo tenis, jer su poprilično dobro odradili taj deo posla. Možete videti neke mečeve i turnire za koje niste znali ni da se igraju. Interfejs sa kvotama i statistikom vrlo pristojan tako da sve pohvale za ovu kladionicu kada je ovaj segment ponude u pitanju.