Kladioničarske internet stranice sa tipovima za live klađenje

Postoje mnoge podele vezane za sam proces klađenja, ali najčešća je ona koja razdvaja tradicionalno obično klađenje pre meča i ono koje se odigrava u toku samog događaja. Iako mnogi misle da je tradicionalan oblik klađenja dominantan u odnosu na sve ostale, pa i na uživo, to baš nije tako u poslednje vreme. Svedoci smo naglog porasta interesovanje za live kako se popularno na Zapadu naziva.

Kada imate ispred sebe utakmicu koju pratite i u kojoj vidite stanje na terenu mnogo je lakše predvideti tok i kretanje rezultata nego pred istu. Zbog toga sve više i više ljudi se specijalizuje za uživo klađenje. Obično takvi igrači ulažu malo veće svote novca nego na tradicionalan tiket, ali to je sve to preferencija samog čoveka.

Kladioničarske internet stranice sa tipovima za live klađenje

Prednosti kod ovog slučaja su mnoge. Imate statistiku, vidite i sami šta se dešava, ukoliko pratite jedan tim duže vreme tačno mu poznajete navike i možete predvideti kako će se ponašati u određenim situacijama. I normalno je da se to unovči. Isto tako intuicija igra ogromnu ulogu u svemu ovome, jer pojedinci jednostavno mogu da osete kada će pasti gol ili se možda desiti preokret.

Još jedna prednost uživo klađenja je da je veoma pogodno u situacijama u kojima trebate da branite tiket, tj. da pokrivate neki rezultat. Uživo Vam omogućava da sačekate povljnije kvote, ili da možda odreagujete u momentu kada Vam rezultat ide na ruku.

Postoji popriličan broj strategija za uživo klađenje, i dosta njih Vam može omogućiti ok zaradu, ali većina istih uključuje strpljenje i igru na duže staze. Ipak većina kladioničara danas ne želi da igra na takav način, već pokušava da za kratko vreme nakupi dosta novca. A da bi ste to uradili treba Vam veliki broj tipova koje realno sami ne možete da nađete. Zbog toga se okreću traženju istih na različitim mestima, najčešće na internetu.

U par sledećih redova ćemo navesti nekolicinu sajtova koji nude ovu uslugu.

ProTipster.com je po nama verovatno najbolji brend u ovoj kategoriji. Sve što nude je vrlo dobro upakovano, počevši od interfejsa i funkcionalnosti pa do količine tipova i njihove prolaznosti. Imaju veoma lep i privlačan dizajn sajta što je za ovakve stvari retkost. U globalu pokrivaju sve bitnije događaje u datom trenutku, ali su primera radi, za vreme COVID-19 pandemije promenili fokus i počeli da prate Beloruse i ostale male lige koje su nastavile svoje funkcionisanje, i bili su jedni od retkih koji su se prilagodili novonastaloj situaciji.

Freesupertips.com je već svima poznat sajt koji Vam nudi praktično sve što se tiče klađenja, pa tako i tipove za uživo klađenje. Kada imate vremena obavezno ga posetite jer ćete naći svašta nešto što možete upotrebiti u procesu Vašeg klađenje. Oni praktično pokrivaju ceo svet, i retko koja bitnija utakmica neće biti predstavljena i praćena, tako da ih toplo preporučujemo.

Freesupertips klađenje

Afootballreport.com je interesantan portal na kom imate istu ponudu, i koji kao in gorenavedeni ima svoju aplikaciju na Google Play što će Vam umnogome olakšati i pristup i korišćenje njihovog sajta.

afootballreport strategije klađenja

Soccerrating.com je neko bi rekao malo prostiji sa interfejsom, ali poprilično interesantno mesto za ljubitelje live klađenja. Lepo, hronološki dele utakmice, i pored svake imate grafički prikaz kvota koje su bile na startu i koje su aktuelne. Tako da Vam sugerišu potencijalne mutne radnje ili radikalne primene okolnosti vezane za jedan par.

soccer-rating.com logo

Isto tako mi bi želeli da Vam napomenemo da u Srbiji još uvek nema sajtova koji se bave ovim vidom klađenja, tj. davanjem tipova, ali postoje drugačiji oblici funkcionisanja u ovoj oblasti. Timovi ili pojedinci oforme grupe u koje možete pristupiti samo uz određenu nadoknadu, kroz koje sami organizatori kasnije prosleđuju tipove i uputstva kako pristupiti klađenju.