Kladioničarske strategije za uspešno i profitabilno klađenje uživo

Live betting ili klađenje uživo je interesantan način da se zaradi novac. Za razliku od običnog klađenja gde prognozirate ishode pre samog početka događaja, u ovom slučaju Vi sve to radite u toku samog meča, trke, borbe itd. To je totalno drugačiji koncept klađenja, koji iziskuje i malo drugačije strategije i taktike u odnosu na konvencionalni pristup.

Uživo klađenje ima svoja pravila i principe koji se umnogome razlikuju od klasičnih, tako da se ovom procesu mora pristupiti na drugačiji način. Pre svega, odluke moraju biti brže, jer je vreme od esencijalnog značaja u ovoj situaciji. Pritisak je samim tim i veći, i to nas sve tera da drugačije razmišljamo i reagujemo.

Takođe, sam tok meča i zakonitosti koje vladaju kod uživo klađenja, kao i faktori koji utiču na celokupan proces su specifični i uobičajene strategije ne donose priželjkivane rezultate.

strategije za klađenje uživo

U sledećih par redova ćemo predstaviti neke od najsigurnijih i najpoznatijih strategija za live betting.

Strategija dodate vrednosti

Često puta Vam se dešava da nađete fiks koji je sigurica ali je kvota veoma mala. Iako ove utakmice možda ne mogu da Vam posluže za standardan tiket jer je jednostavno profit smešan, kod uživo klađenja je drugačije. Sačekate da utakmica počne, i kvota koja Vam je na startu bila 1.20, će za desetak možda i petnaest minuta porasti fino. Isto tako možete kombinovati to ili menjati sa efikasnošću favorita koji u većini slučajeva kada probije bedem prvi put kasnije dotuče rivala bez većih problema. Ako kojim slučajem jača strana da gol rano, Vi niste na gubitku nikakvom.

Poslednjih 15 minuta

Posebna pogodnost u današnje vreme je to što je svakojaka statistika svima na raspolaganju. Problem je što je retko ko koristi na pravi način. Istraživanja su pokazala da ogroman procenat pogodaka pada u zadnjih 15 minuta, što je i logično, jer u većini slučajeva postoji jedan tim koji u tom trenutku juri rezultat i želi da ga promeni. Sa druge strane, koncentracija na terenu pada kao posledica umora, i sam taj napadački stil igre je pogodan za pravljenje šansi, neke kao plod inicijativa a neke kroz kontre. Inače kvote znaju da budu izuzetne u ovim situacijama.

kako koristiti kvote za klađenje

Favorit koji gubi

Sam naziv Vam sve govori. Koliko puta ste videli Real, Bajern ili Ajaks da gube u toku meča i na kraju pobede. Prosto, veliki klubovi imaju mentalitet koji ih vraća u meč i oni ne paniče u situaciji kada su u zaostatku. Sa druge strane, kladionice u tim momentima daju super kvote na njihovu pobedu. Ovi mečevi su veoma interesantni, jer Vam otvaraju više opcija za igru, od efikasnosti domaćina do broja golova i termina samih.

Kada smo već ovde daćemo Vam i par saveta oko uživo klađenja.

  • Prvi i osnovni jeste da se nikada ne kladite na utakmicu koju ne gledate. Iako imate sve moguće statistike sveta, morate shvatiti da je to veoma nepouzdano i da se trebate bazirati samo na onim mečevima koje sami pratite.
  • Izbegavajte više utakmica odjednom. Ukoliko želite da dobijete novac a ne da ubijate vreme i dosadu, dva meča su maksimum i to je to. Sve preko toga je nepouzdano i preširoko.
  • Budite prisebni. Milion puta će Vam se desiti da sekundu pošto uplatite tiket on bude oboren, ili da krenete ka pultu i da Vam padne gol ili tako nešto. To jeste frustrirajuće, ali besom možete samo još para da izgubite, i to je to. Umesto nervoze, vratite se na mesto i polako sačekajte sledeću šansu.